• U bevindt zich hier
  • >
  • Home
  • >

FAQ

Grote hoeveelheid ballonnen versturen?

U wilt een grote hoeveelheid ballonnen versturen per post? Ook daar zijn mogelijkheden voor. Stuur ons een email met uw wensen.

Kan ik de ballon bij een ziekenhuis of andere instelling laten bezorgen?

Het afleveren bij een ziekenhuis of andere instelling zal in principe geen probleem zijn. Vermeld u wel duidelijk het afdelings- en kamernummer van de ontvanger. Houdt u er rekening mee dat het wel wat langer duurt voordat de ontvanger zijn pakket heeft. Uit ervaring weten we dat de post-afdeling in een ziekenhuis ook vaak nog een dag nodig heeft om het pakket op de kamer van de patient te krijgen.

Kan ik een aflever-tijdstip kiezen? Of een keuze maken voor ochtend/middag/avond bezorging?

Nee helaas niet. U kunt alleen een dag kiezen. PostNL heeft de hele dag de tijd om het pakket af te leveren. Vaak gebeurt dit 's ochtends, soms 's middags en een enkele keer ook 's avonds.

Kan ik een ballon naar het buitenland versturen?

Nee helaas versturen wij geen ballonnen naar het buitenland.

Kan ik zien wanneer mijn pakket wordt of is afgeleverd?

Ja, u ontvangt op de avond voor de afleverdag een track & trace link van PostNL. Vaak staat daar ook een verwacht aflever-tijdvak in vermeld. Als uw pakket is bezorgd staat dit ook vermeld met daarbij het aflever-tijdstip.

Mijn pakket is niet bezorgd, hoe kan dat?

Het percentage pakketten dat keurig op de opgegeven datum wordt bezorgd ligt rond de 98%. In het verleden hebben wij met meerdere post-bedrijven gewerkt, maar met PostNL hebben wij verreweg de beste ervaring. Vandaar dat we nu uitsluitend versturen met de pakketservice van PostNL. Door controles of onvoorziene omstandigheden bij PostNL kan er een enkele keer vertraging ontstaan. Wij kunnen hier helaas niets aan doen.

Ontvanger niet thuis?

Wanneer de ontvanger niet thuis is zal de postbode proberen het pakket bij de buren af te leveren. Als dat ook niet lukt zal er de volgende dag een nieuwe aflever-poging worden gedaan. Wanneer ook dan niet afgeleverd kan worden zal de ontvanger een afhaalbericht ontvangen waarmee het pakket kan worden afgehaald bij een postagentschap in de buurt van zijn/haar adres.

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

Pakketten worden verstuurd op maandag t/m zaterdag, en worden afgeleverd op maandag t/m zaterdag. (afleverdag naar keuze) Op doordeweekse dagen geldt: Voor 17:00 uur besteld is de volgende dag bezorgd (of een andere dag naar keuze) en op zaterdag geldt: Voor 11:00 uur besteld is maandag bezorgd (of een andere dag naar keuze). Op zondag worden geen pakketten afgeleverd.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

U kunt uw bestelling op ballonperpost.nl betalen met iDeal, Paypal, creditcard of afterpay. Voor bedrijven is op het deze website helaas niet mogelijk om op rekening te bestellen.